Csatornatársulat küldöttgyűlése

csatorna.jpg

Ma volt a csatornatársulat küldöttgyűlése, ahol három pontot beszéltek meg. Most ismét a Facebook oldalra készült összefoglaló következik, képek nincsenek.

tovább »

Címkék: csatorna

2017.05.26. 19:58 Érden Élni Érdemes

Lakossági tájékoztató a szociális ellátó központról

epites.jpg

Végigültem, most az eredetileg a Facebookra írt összefoglalóm következik. Képeket nem igazán készítettem, csak párat, de azok sem lettek jók. Vinni kellett volna rendes gépet.

tovább »

Címkék: fórum szociális központ

2017.05.24. 20:53 Érden Élni Érdemes

Melyik sapka van a fejemen?

sapka.jpg

Néha elcsodálkoznak rajtam olyan emberek, akik nem igazán ismernek, hogy mennyire megváltozok két találkozásunk között. Pedig egyáltalán nem változok meg, mindig én vagyok, akivel találkoznak. Csak éppen más sapkát hordok.

tovább »

2017.05.16. 05:48 Érden Élni Érdemes

Lehetne nem egy kerékkel több, vagy kevesebb, hanem pontosan kettő?

img_20170501_141651.jpg

Ugyanazt a bejegyzést kiteszem még egyszer. Azért nem kell megijedni, mégsem ugyanaz lesz. Az előző podcastem annyira megtetszett saját magamnak, hogy le is írtam azoknak, akik inkább olvasni szeretnék. Nem szó szerinti leirat, itt-ott kicsit alakítottam, hogy inkább bejegyzés-szerű legyen, kihagytam szóismétléseket, fél mondatokat, de a lényege nem változott: drótszamárra fel!

tovább »

Címkék: kerékpár

2017.05.07. 19:55 Érden Élni Érdemes

Bringával a városközpontból a hatosra meg vissza

kerekpar.jpg

Mit keres egy kerékpáros a hatos főúton Budapest felé? Ki van táblázva, hogy bringával tilos! Nos, ez csak félig igaz...

tovább »

Címkék: közlekedés kerékpár

2017.04.29. 11:16 Érden Élni Érdemes

20 könnyen betartható tanács, amivel megkönnyíthetjük és biztonságosabbá tehetjük a közlekedést

Jó vagy rosszÉn nagyjából így közlekedem. Ezek nem kifejezetten KRESZ vagy egyéb szabályok, nem feltétlen kötelezőek, nem nagyon kényszeríti ki senki. Viszont könnyen megjegyezhetőek, könnyen betarthatóak, és segítünk a többi közlekedőnek. Nem utolsó sorban kultúrembernek tűnünk az utakon. Mert ahogy már mondtam: mind közlekedünk és mind haza szeretnénk érni este.

tovább »

Címkék: motor közlekedés autó kerékpár gyalog

2017.04.18. 08:41 Érden Élni Érdemes

"Gátlástalan szerzői jogsértés az érdi kamuoldalakon"

kocsi_frocsi.jpg

Ezt harsogja az erdioldal.hu és hasonló stílusban folytatják… "ugatják az újságírói szakmát", "politikai utasításra", "soha nem is jártak Érden", "nyomokban sem tartalmaz igazságot", "lopás"...

tovább »

Címkék: blog közösség negatív járulékos veszteség

2017.04.03. 12:09 Érden Élni Érdemes

SZJA 1%-os felajánlás

Kérlek, ha teheted, akkor érdi csoportot támogass a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásánál! Az Alapítványok/szervezetek menüpontban ehhez segítséget is nyújtunk, valamint várjuk további szervezetek jelentkezését is!

Facebook

Érden Élni Érde(m|k)es

Érden élni érdemes vagy érdekes... szinte minden napra jut valami pozitív vagy negatív élmény. Itt ezekről olvashattok.

Hozzászólásokat szívesen fogadunk emailben, ha pedig szeretnél te is blog bejegyzést írni, akkor kérlek küldd el nekünk a tervezett bejegyzésedet az erdelerd@gmail.com email címre! Köszönjük!